Imię: Magdalena
Ksywka: Van Roż (Van od Edwina van Der Sara

, a Roż od nazwiska

), Rożo
Ulubione programy:
w TV ? >> Kuba Wojewódzki, You Can Dance
na PC ? >> Photoshop
Ulubiona gra komputerowa: brak
Ulubiona potrawa: fast foody niestety, ale jem rzadko, bo są niezdrowe

, poza tym lubię mączne potrawy
Ulubiona kuchnia: amerykańska, włoska
Ulubiony napój: kawa ! Coca Cola i Red Bull
Ulubiony sport: piłka nożna, tenis, pływanie
Ulubiony sportowiec/sportsmenka: Vidić + cały skład Czerwonych Diabłów

, poza tym jeszcze C. Ronaldo, Rafael Nadal, Michael Phelps, Mariusz Wlazły
Ulubiony wokalista/zespół: Coldplay, U2, Beyonce, Justin Timberlake
Ulubiony typ muzyki: r'n'b
Ulubiony aktor/aktorka: aktor - Leonardo DiCaprio, Sean Penn, Jake Gyllenhaal; aktorka - Cate Blanchett
Ulubiony film: Tajemnica Brokeback Mountain
Ulubiony owoc: brzoskwinia
Ulubiona książka: Dr. House bez autoryzacji
Ulubiona gazeta/czasopismo: Przegląd Sportowy, Piłka Nożna, Pani, Twój Styl
Ulubiona liczba: 17
Najlepsze miejsce na Ziemi? Kraków !!! poza tym jeszcze Budapeszt i Paryż
Co porabiasz w weekendy? imprezy, kino, mecze United

Twoje hobby: sport i kino
Jaki masz cel w zyciu? osiągnąć to o czym marzę czyli dostać się na prawo i te studia ukończyć, a później być szanowaną adwokatką

Wymarzona praca: adwokat, a kiedyś myślałam o byciu krytykiem filmowym i... komentatorem sportowym, ale to nie dla kobiet raczej

.
Pierwsza mysl rano: 'po przyjściu ze szkoły idę spać !' i jak wracam to nigdy się nie kładę, haha

.
Najlepiej spedzony czas w twoim zyciu: każdą minutę życia bardzo sobie cenię.
Najgorsze uczucie na swiecie: odtrącenie.
Najwspanialsze uczucie na swiecie: sukces. i podobno miłość, mam nadzieję, że tego też kiedyś doświadczę (bo pierwszy większy sukces mam za sobą, ale ciągle jestem 'głodna' następnych).
Najwieksza glupota która popelnilas(es)? poddałam się. i nigdy więcej tego nie zrobię.
Jak wyglada twój(a) wymarzona(y) dziewczyna (chlopak)? taki, który będzie ideałem dla mnie ze wszystkimi swoimi wadami i zaletami. ale musi mieć dwie cechy, bez których już na wstępie jest spalony: inteligencja i ambicja.
Czy czegos sie boisz w zyciu? Jesli tak, to czego: boję się tego, że za 20 lat, gdy stanę przed lustrem i spojrzę na siebie, nie będę potrafiła powiedzieć 'jestem KIMŚ, do czegoś w życiu doszłam, osiągnęłam sukces'.
Slowa, ktorych naduzywasz: przekleństwa, niestety

Czego zazdroscisz plci przeciwnej? nie mają okresu ! Panowie, to nie żarty, okres to zmora każdej dziewczyny

. wyobrażacie sobie, że krwawicie 7 dni każdego miesiąca ?

i tak do ok. 60 roku życia ?!

:D
Co zrobilbys(labys) gdyby bylo to mozliwe osobie której nienawidzisz? chciałabym zobaczyć jak ponosi porażkę.
Cos czego nigdy nie robiles(as) a chcialbys(abys) zrobic: pojechać na mecz Manchesteru na Old Trafford ! i skoczyć na bungee
Kto jest twoim najwiekszym idolem? idola nie mam, jedynie osoby, które podziwiam za to co robią, jak się poświęcają swojej pracy (niektórzy aktorzy, pisarze i bardzo wielu sportowców w tym piłkarze, tenisiści, gimnastyczki).
Co znajduje sie na scianach twojego pokoju?: plakat z Manchesterem United, plakat z Ronaldo, wielki dyplom

Co sadzisz swoim miescie? kocham je i nigdy się z niego nie wyprowadzę ! tutaj są najlepsze imprezy, najpiękniejsze zabytki, zawsze coś się dzieje. po prostu Kraków jest the best !
Ktora noga wstajesz z lozka? lewą

Czym sie kierujesz przy dokonywaniu wyborow? (rozumem/uczuciami) czasami niestety uczuciami, ale częściej staram się rozumem
Czego bys nigdy nie postawil / powiesil / nakleil, itd.. we wlasnym
domu/pokoju? plakatu Justina Biebera, hahahaha

Znane Ci obce jezyki: angielski, niemiecki, rosyjski, hiszpański
Najwieksza predkosc samochodem(?) jeszcze nie prowadzę

Jesli juz nie masz po co zyc... zawsze jest po co żyć. ludzie, którzy popełniają samobójstwo to zwykli egoiści.
Dzien Swietego Walentego to... a co to ? nie widzę w tym dniu nic specjalnego.
Wierzysz w zycie innych cywilizacji, procz ludzkiej? nie.
Czy myslisz, ze gry komputerowe wypaczaja psychike? nie mam zdania.
Smierc to kara za zycie w nieporzadku, czy wyzwolenie z mek naszego
swiata...? kara
sex francuski czy po bozemu? brak doświadczenia

Co wolisz: lezenie na plazy wsród setek innych ludzi czy samotne: wśród setek innych ludzi !
Twoja metoda na stres: impreza/mecz United (to zawsze pomaga

:D)
Polityka: polska ? sram na nią ! wybaczcie, ale to jest jakaś porażka. jedna wielka szopka, i tyle.
Szkoła to: podstawowa i gimnazjum w zakresie takim jakim są - ok; w liceum powinien być większy wybór możliwości nauki wybranych przedmiotów, wzmocnienia poszczególnych, bo po jaką chole*ę mam się uczyć chemii i fizyki skoro idę na prawo i będę zdawać na maturze rozszerzoną historię i wos ?! i nie mówcie o technikach, bo jest słabszy poziom jeśli chodzi o takie przedmioty, nie wspominając o liceach profilowanych. a tak poza tym to szkołę uwielbiam za to, że zawsze są jakieś akcje ze znajomymi i ma się mnóstwo wspomnień

:D
Jak ma na imie Twoje ulubione zwierzatko: brak
Na co masz ochote w tej chwili? film !