Obecny czas: 08 Wrz 2010, 15:01
Łączny czas online:

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 285 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna

Za kim trzymasz kciuki?
Bayernem 8%  8%  [ 1 ]
Interem 33%  33%  [ 4 ]
dobrym widowiskiem 42%  42%  [ 5 ]
sędzią, by był niewidoczny 17%  17%  [ 2 ]
Razem głosów : 12
Autor Wiadomość
 Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 00:18 
Redaktor miesiąca
Redaktor miesiąca
Awatar użytkownika

Dodany: 31 Paź 2005, 20:58
Miejscowość: Kraków
Wysłał: 30 pochwał
Otrzymał: 13 pochwał
Online: 11d 19h 43m 40s

Cytuj:
Przy tak niewielkiej różnicy wywleka się błędy sędziego z pierwszego meczu Pojedynek wyrównany i jakoś też tak czułem, że Bayern awansuje dalej.

No chyba norma. Swoją drogą widziałeś bramkę z ostatnich minut pierwszego meczu? :?

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 08:29 
Młodzik
Młodzik
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Mar 2010, 17:38
Online: 0s

Arsenal zagrał świetny mecz, akcje Arshavina i Nasriego przy bramkach odpowiednio na 2 i 3 do zera, były bardzo ładne. Spodziewałem się, że Porto nie będzie takie sparaliżowane, że powalczy chociaż o strzelenie gola i jakiś remis/dogrywkę. Mimo to dobrze, że Arsenal awansował bo to lepszy zespół niż portugalczycy.

Co do drugiego meczu, oglądałem tylko skrót więc nie wiem jak to wyglądało dokładnie, ale mimo to bardzo się cieszę, że Fiorentina odpadła. Nie lubię włoskiego futbolu także mam nadzieję, że jak domino będą odpadać (Inter dopiero w następnej rundzie, bo chce, żeby Chelsea wyeliminowali ;) ). Świetna bramka Robbena na 3:2. Reszta bramek taka sobie.

Image

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 09:32 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Dodany: 16 Gru 2007, 22:26
Miejscowość: Rumia
Wysłał: 1 pochwałę
Otrzymał: 4 pochwał
Online: 2d 9h 59m 35s

Arsenal mocno zaskoczył, 5-0 bez Cesca, to kapitalny wynik. Nikt nie ma wątpliwości, że byli lepsi, a kontrowersyjne decyzje sędziego z pierwszego meczu nie staną się obiektem dyskusji.

Fiorentina odpadła, dzisiaj mogą upaść Włochy, bo nawet jeden Inter wśród ćwierćfinalistów to o wiele za mało.

David Pegg
Tommy Taylor
Geoff Bent
Liam Whelan
Duncan Edwards [/i]

[b]straight to Paul Scholes... What about that!? WHAT ABOUT THAT!?[/b]

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 11:20 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 05 Lut 2009, 21:38
Miejscowość: Chojnice / Tuchola
Online: 14m 17s

no mecz arsenalu ... koncertowy , porto takie zaskoczone że głowa mała myślę że całkiem inaczej by się tem necz potoczył jak by porto strzeliło na 2-1 powiedzmy a tak to lipa .
Szkoda mi bardzo Fiorentiny która po dobrym meczu wygranym odpadła przez bramki strzelone na wyjeździe nie był to taki mecz szybki jak arsenalu ale równie piękny .

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 12:24 
Redaktor miesiąca
Redaktor miesiąca
Awatar użytkownika

Sent napisał(a):
(Inter dopiero w następnej rundzie, bo chce, żeby Chelsea wyeliminowali )

a nie lepiej żeby Chelsea męczyła się jak najdłużej i nie skupiała tylko na lidze? :>

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 12:36 
Ulubiony forumowicz
Ulubiony forumowicz
Awatar użytkownika

Dodany: 05 Lut 2008, 19:33
Miejscowość: Krapkowice
Wysłał: 3 pochwał
Otrzymał: 7 pochwał
Online: 3d 9s

Świetny Arsenal, należą się im ogromne brawa. Zdziwiło mnie, że Bendtner strzelił hat-tricka. Nie jest to, przynajmniej w moim mniemaniu, piłkarz który poza wzrostem ma jakieś szczególne cechy na plus. Z jednej strony Arsenal, to mocny przeciwnik, a z drugiej - jednej angielskiej drużyny mniej by nie zaszkodziło. ;) Zobaczymy, czy zagrają tak koncertowo z silniejszym rywalem.

Włosi szarpnęli, zapewne mocno wystraszyli fanów Bawarczyków. Spodziewałem się wygranej Fiorentiny, która bądź co bądź jest nieprzewidywalną drużyną. Mimo prowadzenia w Bundeslidze nie wróżę Bayernowi półfinału. Niemiecki futbol w LM już dość dawno przestał się liczyć. ;]

Sent napisał(a):
(Inter dopiero w następnej rundzie, bo chce, żeby Chelsea wyeliminowali ;) ).

Z dwojga złego wolę Chelsea. Całym sercem jestem z United i Lyonem. Za tydzień trzymam kciuki za Stuttgart i Bordeaux. ;)

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 12:39 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 06 Kwi 2009, 20:05
Online: 2d 2h 2m 16s

Przełączałem między oboma spotkaniami, bo nie mogłem się zdecydować, który mecz oglądać ;)

W meczu Arsenalu z Porto grała tylko jedna drużyna. Portugalczycy zachowywali się jakby byli drużyną z blokowiska. Przestraszeni, niedokładni, zagubieni. Nie dziwię się, że Arsenal ich tak rozjechał.

Żal mi Fiorentiny. Według mnie bardziej zasługiwała na awans niż Bawarczycy. Ale nie wróżę Bayernowi przejścia przez ćwierćfinał. Drewniactwo obu stoperów niemieckiej drużyny jest zastraszające, a w następnej fazie przebłyski geniuszu Robbena czy Riberyiego mogą już nie wystarczyć.

Dziś oczywiście liczę na United, ale równie mocno trzymam kciuki za Lyon. Śmiesznie byłoby patrzeć jak Real po wydaniu w lecie ponad ćwierć miliarda euro po raz szósty z rzędu kończyłby LM na 1/8. Obawiam się, że Królewscy mogą mocno zdominować francuską drużynę, ale już jedna bramka strzelona przez gości będzie tragedią dla gospodarzy. A przy obecnej chwiejnej postawie Casillasa jest to możliwe.

Ostatnio edytowany przez Gloody, 10 Mar 2010, 12:43, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 12:43 
Redaktor miesiąca
Redaktor miesiąca
Awatar użytkownika

ja tam jestem za Realem. Chciałbym ich w finale LM z United ;) Poza tym to chciałbym też aby Barça wtopiła. Np jakieś 2:2 na Camp Nou i Stuttgart w 1/4 finału ;D

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 15:08 
Młodzik
Młodzik
Awatar użytkownika

DiaboLLo napisał(a):
Sent napisał(a):
(Inter dopiero w następnej rundzie, bo chce, żeby Chelsea wyeliminowali )

a nie lepiej żeby Chelsea męczyła się jak najdłużej i nie skupiała tylko na lidze? :>

Zależy od podejścia, ja bym wolał żeby z hukiem wylecieli z LM teraz i kolejny sezon mieli bez sukcesu w europejskich pucharach, chociaż równie dobrze, mogliby odpaść w półfinale :) Tak czy siak życzę im jak najgorzej :grin: Grają jeszcze w FA Cup, także mają też jeszcze dodatkowe spotkania.

Image

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 18:02 
Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Dodany: 01 Lip 2009, 00:15
Miejscowość: Rybnik
Wysłał: 2 pochwał
Otrzymał: 1 pochwałę
Online: 1d 2h 33m 46s

Sent napisał(a):
ja bym wolał żeby z hukiem wylecieli z LM

Z hukiem to ma wylecieć Real :D Kolejny rok bez ćwierćfinału LM, jeszcze jak im Barcelona Ligę sprzed nosa zgarnie to będzie idealnie ^^ Znów ich zarząd będzie chciał wykupić pół Europy, żeby im pomogli wygrać jakieś trofea, znów zrobi letnią wyprzedaż, Ronaldo załamany powie, że żałuje odejścia z United, a brak pucharów może ostudzi marzenia wielu piłkarzy o grze dla "Królewskich". Pierwszy mecz na wyjeździe przegrali 1:2, wiec liczę, że Lyon coś ugra w Madrycie, zresztą awans po obronie Częstochowy też mnie zadowoli.

Image

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 18:12 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

chciał bym żeby odpadli :
sreal, barcelona, chelsea, było by sympatycznie żeby tych drużyn zabrakło w dalszej części pucharów ,

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 18:30 
Młodzik
Młodzik
Awatar użytkownika

AsicaM napisał(a):
Sent napisał(a):
ja bym wolał żeby z hukiem wylecieli z LM

Z hukiem to ma wylecieć Real :D Kolejny rok bez ćwierćfinału LM, jeszcze jak im Barcelona Ligę sprzed nosa zgarnie to będzie idealnie ^^ Znów ich zarząd będzie chciał wykupić pół Europy, żeby im pomogli wygrać jakieś trofea, znów zrobi letnią wyprzedaż, Ronaldo załamany powie, że żałuje odejścia z United, a brak pucharów może ostudzi marzenia wielu piłkarzy o grze dla "Królewskich". Pierwszy mecz na wyjeździe przegrali 1:2, wiec liczę, że Lyon coś ugra w Madrycie, zresztą awans po obronie Częstochowy też mnie zadowoli.

Przecież w Lyonie przegrali 1:0, chyba że mówisz o innym spotkaniu :)

Image

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 18:40 
Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Dodany: 01 Lip 2009, 00:15
Miejscowość: Rybnik
Otrzymał: 1 pochwałę
Online: 1d 2h 33m 46s

Sent napisał(a):
Przecież w Lyonie przegrali 1:0, chyba że mówisz o innym spotkaniu :)

Ach, pomyliło mi się ze spotkaniem Porto 2:1 Arsenal, tym pierwszym. W każdym razie wiedziałam, że była to różnica jednej bramki. W takim wypadku Nawet 2:1 dla Realu daje awans Francuzom. Jak Lyon strzeli jedną bramkę "Królewscy" będą musieli trafić trzy razy, więc tym bardziej liczę na Lyon :D

Image

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 18:46 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

tylko real u siebie to sami wiecie .... całkiem inny sreal . Ale licze również na Lyon żeby utrzeć nosa krystynie i całej reszcie z bernabeu

Temat postu:
PostWysłany: 10 Mar 2010, 18:50 
Młodzik
Młodzik
Awatar użytkownika

Byle Lyon nie zagrał tak jak wczoraj Porto :D

Image

Temat postu:
PostWysłany: 17 Mar 2010, 15:33 
Forumowicz roku
Forumowicz roku
Awatar użytkownika

Dodany: 04 Lis 2005, 14:33
Miejscowość: Gdańsk
Wysłał: 70 pochwał
Otrzymał: 5 pochwał
Online: 6d 3h 36m 42s

Wczorajszy dzień to ogromne zaskoczenia w rozstrzygnięciach 1/8 finału Ligi Mistrzów :P

odpadnięcie Chelsea i porażka na swoim stadionie po raz pierwszy od 22 meczów w LM to chyba z pewnością niespodzianka. Wiadomo było, że Inter był w lepszej sytuacji, ale chyba "The Blues" powinni powalczyć u siebie o odpadnięcie z honorem. Mourinho jednak jest szczwany lis i jak mówił "Stamford Bridge jest jego twierdzą" :lol2:
Ciekawi mnie jedno: czy Inter o tyle się polepszył w ciągu 12 miesięcy, czy jednak Chelsea jest słabsza od United sprzed roku :>

W drugim meczu sensacyjny chyba awans CKSA Moskwa! :shock: Sevilla była pewna swego u siebie, ale Palop uznawany za godnego grajka popełnił fatalny błąd i wpakował praktycznie piłkę sobie do bramki.

Biorąc pod uwagę, że dzisiaj awansuje Barcelona i Girondins de Bordeaux, na kogo chcielibyście wpaść w ćwierćfinale? ;)

FOOTBALL is a RELIGION so I BELIEVE in UNITED

"Manchester United's heart and soul has been sold today - it has changed for ever."

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 17 Mar 2010, 15:50 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

barcelona ma osłabienie , podczas wtorkowego treningu urazu mięśnia łydki nabawił się Xavi i będzie pauzował 2 tygodnie .

Temat postu:
PostWysłany: 17 Mar 2010, 16:07 
Manager
Manager
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Kwi 2007, 15:03
Otrzymał: 2 pochwał
Online: 1d 3h 26m 11s

Cytuj:
Biorąc pod uwagę, że dzisiaj awansuje Barcelona i Girondins de Bordeaux, na kogo chcielibyście wpaść w ćwierćfinale? ;)

Tej Barcelony to nie byłbym taki pewny ;) Ale jakby awansowała to czemu by nie.... ;)

"A dziś dj'ów więcej niż grzybów po deszczu chyba,
ale żaden nie zagra jak Deszczu, nawet po grzybach."

Temat postu:
PostWysłany: 17 Mar 2010, 16:34 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 10 Maj 2008, 11:10
Miejscowość: Radomsko
Online: 30m 39s

LM w tym roku znacznie się wyrównała, co pokazuje obecność w ćwierćfinale takich klubów jak CSKA, którego dopiero rozpoczęło sezon i nie ma żadnej mowy o rytmie meczowym i Inter, będący do wczoraj dobrą drużyną tylko na swoim podwórku. Nie sympatyzuje z Interem, ale cieszy mnie fakt, że awansowała jakaś włoska firma i odpadł największy rywal w lidze Arsenalu i MU - Chelsea ;) Mediolańczycy grają coraz lepiej, ale nie obawiam się trafienia na nich, bo w pierwszym meczu mielibyśmy szanse na zwycięstwo z uwagi na absencje Motty i Lucio. Poza tym Inter musi pamiętać o Serie A, gdzie różnica między nimi a Milanem wynosi zaledwie jeden punkt. ;)

Jestem za to zaskoczony awansem CSKA, które przed tym spotkaniem wznowiło rozgrywki ligi rosyjskiej. Może są wypoczęci, ale na pewno można odmówić im zgrania. Są w kolejnej rundzie dzięki sprytowi i indywidualnym błędom zawodników Sevilli. Akurat w tym meczu życzyłem sobie awansu Hiszpanów, bo bardzo cenię ten klub. Z drugiej strony grają w kratkę. Rosjanie to jednak równie dobry klub, z którymi trudno będzie zdobyć punkty zwłaszcza na wyjeździe, więc jeżeli ktoś na nich trafi nie będzie miał łatwo.

Droga do finału LM nie jest jednak usłana różami i prędzej czy później będziemy musieli zagrać z lepszymi zespołami. Dzisiaj okaże się kto zostanie kolejnym ćwierćfinalistą. Liczę na awans nieprzewidywalnego Bordeaux, a w drugiej parze przed rewanżem faworytem jest Barcelona. Tylko cud mógłby sprawić, że Stuttgart znalazłby się w 1/4 finału. Mam jednak nadzieję, że zobaczymy kolejne niespodzianki. ;)

Whatever tomorrow brings I will be there with my Gunners

Temat postu:
PostWysłany: 17 Mar 2010, 17:01 
Legenda
Legenda
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Lis 2005, 21:09
Miejscowość: Piła
Online: 14m 23s

Trudno powiedzieć, kogo sobie życzyć w losowaniu. Obawiałbym się chyba tylko Barcelony ale z drugiej strony, może właśnie teraz jest moment na ich szybkie wyeliminowanie - my jesteśmy w gazie, a Barcelona chyba jest ciut słabsza niż zawsze ;)

Bo wydaje mi się, że skoro niby odejście Ronaldo nas nie osłabiło, to ani Inter, ani Bordeuax, Stuggart czy CSKA nie powinny być dla nas jakąś wielką przeszkodą ;) Bo Ci których bym się obawiał - Chelsea czy Real, już odpadli.

give me the cure.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 285 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości