Obecny czas: 09 Wrz 2010, 14:03
Łączny czas online:

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7950 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 398  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Rozmowy Forumowiczów
PostWysłany: 18 Sty 2006, 00:55 
Manager
Manager
Awatar użytkownika

Dodany: 15 Sty 2006, 00:37
Miejscowość: Ścinawka Średnia
Otrzymał: 1 pochwałę
Online: 0s

Ten temat będzie po?więcony oczywi?cie rozmow? forumowiczów między sob?. Bedzie można zadawać tutaj różne pytania i informować o czym? innych forumowiczów. PIerwsze co chciałbym powiedzieć wam odwiedzaj?cym t? wspaniał? stronke o Manchesterze United to to, aby?my nie byli gorsi od DP je?li chodzi o pisanie komentarzy do newsów. Moge się założyć że każdy newsman byłby zadowolony gdyby skomentowało jego newsa wiele osób. To jest taka Motywacja do działania. Bardzo was prosze aby?cie zaczeli pisać te komenty bo na DP jest ich przerażaj?ca ilo?ć, a my przecież nie jeste?my gorsi :P Mam Racje??

Manchester United Na Zawsze W Moim Sercu!!!

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 00:59 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 13 Sty 2006, 22:35
Miejscowość: Sochaczew

No zgadzam się. Pomóżcie nam być jeszcze lepszymi od DP. Komentujcie, dużo komentujcie. Będziemy wam bardzo wdzięczni i jeszcze bardziej zmotywowani do pracy. Pzdr!!!

Czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham Cię, bo najlepszy w Polsce jest, sochaczewski MKS !!! ORKAN !!!

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 01:10 
Gwiazda
Gwiazda
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Gru 2005, 23:29
Miejscowość: Bydgoszcz
Wysłał: 2 pochwał
Otrzymał: 5 pochwał
Online: 32m 17s

No tak, rozumiem, ale to co jest na DP to przesada i że tak powiem "burdel" :!:
po 60 komentow do newsa i z tego moze 3 sa jakies logiczne a reszta typu "pierwszy" albo "dokladnie" lub "brawo Rooney" czyli typowe nabijanie :]

Miedzy innymi nie pisze juz na DP tylko tutaj 8) bo tu jest ład i porz?dek i w ogóle //ort. , fajniejsi ludzie i przyjemniejsza atmosfera (nie to co na DP - kazdy z modow o wszystko sie czepia i zawsze ma problem)

Oczywiscie nie mowi nie komentarz?, ale niech kazdy swoj przemysli, bo to nie jest wyscig i napisze wszystko co mysli na ten temat (zeby jedna osoba nie pisala po 10 razy po jednym zdaniu i to prawie tego samego) a jesli ktos ma napisac cos w stylu "zgadzam sie" lub "bardzo dobrze" czy innego komenta nie wnosz?cego nic do tematu niech sie powstrzyma bo on nic nie daje, a wrecz przeciwnie robi taki ?mietnik jak na DP

a wiec piszmy wiecej w komentarzach, ale nie na sile i z rozumem :wink:

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 01:26 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 31 Paź 2005, 23:48

Możemy żałować że mamy mało komętarzy pod newsami ale co z tego jak na konkurencji (DevilPage) jest tak jak mówisz Edyp. Oni sobie gadu-gadu robia i dlatego pewnie był jakis post na forum Dp żebytak robili aby zazdoscic tego. Ale lepiej jak nie mam albo jak sa kilka napisane z senseam a nie jakie? gówna. Możemy pisac sobie w kometach na temat newsa bo tak przeważnie robi? wszyscy z ManuSite.pl i odwiedzaj?cy nasz serwis. Wiedz na ow? chwile jestesmy lepsi niz DP bo jest tu poż?dek a nie wszyscy wchodz? i se dodaj? komenty:/ bez sensu.

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 01:43 
Rezerwowy
Rezerwowy

Dodany: 30 Paź 2005, 19:43
Miejscowość: Rawa Mazowiecka

piklas napisał(a):
aby?my nie byli gorsi od DP je?li chodzi o pisanie komentarzy do newsów

Borzej komentować już się nie da :) Chyba że chodzi Ci o ilo?ć to się zgadzam :D

EdyP napisał(a):
No tak, rozumiem, ale to co jest na DP to przesada i że tak powiem "burdel" Exclamation

Dokładnie...

EdyP napisał(a):
Miedzy innymi nie pisze juz na DP tylko tutaj Cool bo tu jest ład i porz?dek i w ogóle //ort. , fajniejsi ludzie i przyjemniejsza atmosfera (nie to co na DP - kazdy z modow o wszystko sie czepia i zawsze ma problem)

Hehe ja widze EdyP, że ty przestałe? klamać :D

No, heh.. była akcja rozruszaj forum :D To teraz zakladamy now? akcje - Rozruszaj MANUSITE.PL :D Trzeba się troche spręzyć i pokomentować.. kazdy jeden koment jest jakby motywacj? dla następnego kmentuj?cego ;) A więc komentujmy bracia i siostry :D

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 09:33 
Legenda
Legenda
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Lis 2005, 21:09
Miejscowość: Piła
Otrzymał: 2 pochwał
Online: 14m 23s

Tak macie racje, forum rozruszalismy, teraz trzeba sie wziasc za manusite, chodz z tym bedzie trudniej, bo takich stalych userow, mamy nadal malo ...

give me the cure.

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 10:42 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 19 Paź 2005, 20:05
Miejscowość: Czwórka ArenA
Wysłał: 1 pochwałę

EdyP napisał(a):
Miedzy innymi nie pisze juz na DP tylko tutaj bo tu jest ład i porz?dek i w ogóle //ort. , fajniejsi ludzie i przyjemniejsza atmosfera (nie to co na DP - kazdy z modow o wszystko sie czepia i zawsze ma problem)

i wszystko jasne. Masz racje Edyp. Tam wielu ludzi na forum się czepie jak napisałe? nie według ich pogl?dów. Takie co? psuje humor odrazu. A tu wszystko miłe :))

av by PawlaQ

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 13:39 
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Dodany: 18 Paź 2005, 17:34
Miejscowość: Wrocław
Wysłał: 5 pochwał
Online: 37m

Heh, znowu o DP. Trochę nie rozumiem idei tego tematu - mamy tu o DevilPage gadać czy o czym?

Je?li chodzi o komentarze to ja wolę mieć 5 sensownych niż 50 takich jak na DP. Niestety popularno?ć ma też złe strony - na DP wchodzi dużo 10-latków, które nic nie wiedz? o piłce i o netykiecie.

Wolałbym mieć komentarze takie jak na MUFC niż na DP. To oczywi?cie marzenia, bo do tych stron dużo nam brakuje.

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 16:14 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Dodany: 19 Paź 2005, 19:37
Wysłał: 4 pochwał
Otrzymał: 6 pochwał
Online: 20m 5s

Raj dla nabijaczy :? ...

Chciałem powiedzieć:

By?my nie zważali na Dp czy MUFC, robili swoje, tylko i wył?cznie prac? będziemy mogli 'wej?ć na szczyt' dlatego też zróbmy Wej?cie Kurka Smoczka :lol: , je?li będziemy robili swoje, i nadanżali kiedy? spotka nas 'upragnione' zwycięstwo...

Masz rację QuaD, komentarze na Dp s? 100 razy gorsze niż na Mufc. Poprostu na Dp wchodzi często jak mówisz 'dużo 10-latków', ale Ci ponad 10 lat (;) ) nie będ? chcieli pisać, bo zobacz? zero komentarzy to pomy?l? 'na takim odludziu nie będe siedział wolę Dp czy Mufc" i wła?nie to nasz bł?d. Był chyba gdzie? 'przepis' o komentowaniu? :roll"

My?lę, że dział Zabawy jest idealny dla tego tematu :roll: ...

It's all about United.

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 17:22 
Gwiazda
Gwiazda
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Gru 2005, 23:29
Miejscowość: Bydgoszcz
Online: 32m 17s

CROCK napisał(a):
By?my nie zważali na Dp czy MUFC, robili swoje, tylko i wył?cznie prac? będziemy mogli 'wej?ć na szczyt' dlatego też zróbmy Wej?cie Kurka Smoczka Laughing , je?li będziemy robili swoje, i nadanżali kiedy? spotka nas 'upragnione' zwycięstwo...

ja robie swoje od dwoch miesiecy 8)
i jestem dumny ze wspomagam tym samym t? (mimo wszytko) now? strone i jest coraz lepeij, coraz wiecej ludzi tu pisze i forum juz moze sie smialo rownac z tymi na innysch stronach MU 8)

no ale forum to osobna sprawa, tu chodzi o stronę :roll:
moim zdaniem powinien zostac wprowadzony jakis nowy element na stronie przy komentowaniu (tylko nie licznik :!: - bo to
CROCK napisał(a):
Raj dla nabijaczy
)
nie wiem, to nie moja sprawa, ale moze avatary, albo cos w tym stylu, sam nie mam pomyslu, cos co by moglo przyciagnac wiecej osobo :]
Ja oczywiscie i bez tych pi***ol //w. bede pisal teraz rowniez jak najczesciej na stronce, ale cos nowego na pewno //ort. by nie zaszkodzilo. :wink:

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 18 Sty 2006, 17:59 
Legenda
Legenda

Dodany: 12 Lis 2005, 16:37
Wysłał: 7 pochwał
Online: 45m 18s

Słuchajcie ludzie, nie możemy się porównywać do innych stron (MUFC, DP) bo to do niczego nie prowadzi, musimy robić swoje i nie zwarzać na innych. Wiecie, my jestesmy now? stron?. Mamy ambicje i to najwazniejsze. S? ludzie, którzy będ? nas wspierać i juz to robi? (EdyP, i inni), za co im dziękujemy. My?lę, że start i tak mieli?my udany, ale nie możemy się poddawać. Musimy wytrwale pracować i traktować naszych user'ów jako ludzi (a nie jak na pewnej stronce, na której niegdys sam pisałem) :] Więc ludzie do roboty :) Pzdr :)

Temat postu:
PostWysłany: 22 Sty 2006, 18:26 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 15 Sty 2006, 02:16

Magic, czy to aby nie czasem twój blog... 8)

Temat postu:
PostWysłany: 22 Sty 2006, 19:15 
Gwiazda
Gwiazda
Awatar użytkownika

Dodany: 19 Lis 2005, 21:48
Wysłał: 6 pochwał
Otrzymał: 3 pochwał

Raczej nie... ;] bo nie ma adresu manusite w linakch ;p

Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej...

Grafika by Romek

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 22 Sty 2006, 20:35 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Ja bym tak tego nie wykluczał... Zobacz jak dawno na nim co? pisał :wink:. Wtedy jeszcze nie było ManuSite.pl.

Temat postu:
PostWysłany: 22 Sty 2006, 22:52 
Gwiazda
Gwiazda
Awatar użytkownika

powiadasz więc fifeczko że 17 grudnia 2005 roku manusite.pl nie można było znaleĽć w internecie?? Hie hie hie i ty jeste? modkiem i redkiem manusite?? 8)

Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej...

Grafika by Romek

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 22 Sty 2006, 22:54 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 19 Paź 2005, 20:33
Miejscowość: Chełmno

KEZIU napisał(a):
hie hie i ty jeste? modkiem i redkiem manusite?? Cool

Jak by? nie zauważył, to dopiero od kilku dni :]

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 22 Sty 2006, 22:59 
Gwiazda
Gwiazda
Awatar użytkownika

roo-8 napisał(a):
KEZIU napisał(a):
hie hie i ty jeste? modkiem i redkiem manusite?? Cool

Jak by? nie zauważył, to dopiero od kilku dni :]

no ale chyba powiniał być zorientowany w niektórych sprawach... wystaczyło popatrzec na datę przyłaczenia np. MNIE na forum... ;]

Grafika by Romek

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 22 Sty 2006, 23:10 
Legenda
Legenda
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Lis 2005, 21:09
Miejscowość: Piła
Online: 14m 23s

Yeah skopali?my Liverpool. I poraz kolejny było widac tutaj pesymistow, to piklas cos pisal ze max. remis, to ktos inny na chacie panikowal ze remis bedzie. A wygrali?my, nie był to genialny mecz, ale ważne 3 pkt. i utrzymanie sie na fotelu vicelidera

give me the cure.

Temat postu:
PostWysłany: 23 Sty 2006, 00:19 
Forumowicz roku
Forumowicz roku
Awatar użytkownika

Dodany: 04 Lis 2005, 14:33
Miejscowość: Gdańsk
Wysłał: 70 pochwał
Online: 6d 6h 14m 29s

Zomer napisał(a):
Yeah skopali?my Liverpool. I poraz kolejny było widac tutaj pesymistow, to piklas cos pisal ze max. remis, to ktos inny na chacie panikowal ze remis bedzie.

M.in. QuaD przegrał zakład :D

FOOTBALL is a RELIGION so I BELIEVE in UNITED

"Manchester United's heart and soul has been sold today - it has changed for ever."

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 23 Sty 2006, 00:20 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

KEZIU napisał(a):
wystaczyło popatrzec na datę przyłaczenia np. MNIE na forum...

Takie rzeczy mnie nie interesuj?. My?lisz, że jestem z ManuSite.pl od zawsze o_0 ? Zagl?dałem tu sporadycznie, bo pracowałem na innej stronie. Po upadku tamtej strony heljak zaproponował mi pracę tutaj. Nie wiem jak długo ten serwis działa, bo mnie to nie interesuje. Aha, a na koniec - nie mów do mnie 'fifeczko'.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7950 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 398  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości