Obecny czas: 08 Wrz 2010, 14:55
Łączny czas online:

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 20 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Manchester United 3:0 Fulham (14.03, Old Trafford)
PostWysłany: 07 Mar 2010, 18:37 
Forumowicz roku
Forumowicz roku
Awatar użytkownika

Dodany: 04 Lis 2005, 14:33
Miejscowość: Gdańsk
Wysłał: 70 pochwał
Otrzymał: 5 pochwał
Online: 6d 3h 36m 42s

Kolejne spotkanie ligowe rozgrywamy za tydzień. Tym razem na Old Trafford zawita Fulham, z rąk którego doznaliśmy najsroższej porażki w tym sezonie - 0:3 na Craven Cottage. Zrewanżujemy się?

FOOTBALL is a RELIGION so I BELIEVE in UNITED

"Manchester United's heart and soul has been sold today - it has changed for ever."

Ostatnio edytowany przez Red_Devil, 15 Mar 2010, 18:02, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 07 Mar 2010, 22:52 
Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Dodany: 29 Paź 2005, 23:13
Wysłał: 6 pochwał
Otrzymał: 6 pochwał
Online: 18h 59m 53s

Red_Devil napisał(a):
Zrewanżujemy się?

Nie ma innego wyjścia ;) Zresztą z średniakami baaardzo rzadko tracimy punkty na własnym stadionie.
Niezależnie od tego jaki wyjdzie skład, powinna być wygrana. Forma musi rosnąc, bo zlibżają sie wazne mecze - nie tylko w LM, ale też w lidze jak chociazby z l'poolem, Chelsea i kilka innych ważnych spotkań.

Temat postu:
PostWysłany: 08 Mar 2010, 20:01 
Forumowicz roku
Forumowicz roku
Awatar użytkownika

Miłosz napisał(a):
Nie ma innego wyjścia ;) Zresztą z średniakami baaardzo rzadko tracimy punkty na własnym stadionie.
Niezależnie od tego jaki wyjdzie skład, powinna być wygrana. Forma musi rosnąc, bo zlibżają sie wazne mecze - nie tylko w LM, ale też w lidze jak chociazby z l'poolem, Chelsea i kilka innych ważnych spotkań.

Oj chciałbym by tak się stało. Fulham to jednak nie jest taki znowu słabiak. Nie mówiąc o tym, że w tym sezonie grają bardzo równo i nieźle się trzymają, to trzeba pamiętać że grają w Lidze Europy i mają szansę na półfinał Pucharu Anglii. Musimy się obawiać oczywiście Danny'ego Murphy'ego, Bobby'ego Zamory i Damiena Duffa.

"Manchester United's heart and soul has been sold today - it has changed for ever."

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 11 Mar 2010, 13:29 
Legenda
Legenda
Awatar użytkownika

Dodany: 30 Kwi 2007, 15:50
Miejscowość: Pionki
Wysłał: 2 pochwał
Otrzymał: 11 pochwał
Online: 1d 19h 57m 45s

Gramy u siebie, więc jestem jakoś zawsze bardziej spokojny. Myślę, że zawodnicy uskrzydleni wysokim zwycięstwem z Milanem powinni ponieść także Fulham, choć z drugiej strony, żeby nie byli za bardzo pewni, bo może skończyć się źle. Mocny skład, aby zapewnić sobie jak najszybciej trzy punkty.

VDS - Rafael, Ferdinand, Vidić, Fábio - Valencia, Scholes, Fletcher, Nani - Berbatow, Rooney.

Image

"... w oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji do pedalstwa i kurestwa ..." ...pedofilstwa...

Av&Sig By Piękny Romek :*

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 11 Mar 2010, 13:31 
Forumowicz roku
Forumowicz roku
Awatar użytkownika

Cytuj:
Gramy u siebie, więc jestem jakoś zawsze bardziej spokojny. Myślę, że zawodnicy uskrzydleni wysokim zwycięstwem z Milanem powinni ponieść także Fulham, choć z drugiej strony, żeby nie byli za bardzo pewni, bo może skończyć się źle.

Po pierwszym zwycięstwie z Milanem przegraliśmy 1:3 z Evertonem ;)
Sonny napisał(a):
Mocny skład, aby zapewnić sobie jak najszybciej trzy punkty.

A ja właśnie dałbym odpocząć kilku zawodnikom po świetnym spotkaniu z Milanem, na pewno Carrick i Giggs, jeśli jest zdolny powinni zagrać. Fábio mi się podoba na lewej, może Kuszczak albo Evans?

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 11 Mar 2010, 13:36 
Legenda
Legenda
Awatar użytkownika

Dodany: 30 Kwi 2007, 15:50
Miejscowość: Pionki
Otrzymał: 11 pochwał
Online: 1d 19h 57m 45s

Red_Devil napisał(a):
Po pierwszym zwycięstwie z Milanem przegraliśmy 1:3 z Evertonem

Dlatego napisałem, aby nie być pewnym swego. Pamiętajmy jednak, że ten mecz był z Evetonem, który jest naprawdę w dobrej formie, byliśmy zmęczeni wyjazdem do Włoch, i graliśmy na trudnym bądź co bądź terenie. W niedzielę tym razem myślę, że obędzie się bez niespodzianki.

Red_Devil napisał(a):
A ja właśnie dałbym odpocząć kilku zawodnikom po świetnym spotkaniu z Milanem

Na pewno Evra powinien odpocząć. Nie pamiętam kiedy dostał wolne. Jeśli rzeczywiście Giggs będzie mógł zagrać, to jak najbardziej i może Carrick. Kuszczak? Nie wiem czy jest sens. Co do Evansa, to lepiej niech się zgrywają Rio z Nemanją, jeśli są w pełni dyspozycji po meczu z Milanem.

Image

"... w oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji do pedalstwa i kurestwa ..." ...pedofilstwa...

Av&Sig By Piękny Romek :*

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 11 Mar 2010, 13:47 
Gwiazda
Gwiazda
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Gru 2005, 23:29
Miejscowość: Bydgoszcz
Online: 32m 17s

Red_Devil napisał(a):
Evans

Nic z tych rzeczy! Rio i Vidić muszą grac, ze sobą teraz w każdym możliwym meczu razem aby się ogrywać. Jeszcze 2-3 mecze i nasza defensywa będzie znowu nie do przejścia, co będzie kluczem do sukcesu we wszystkich rozgrywkach. Tego nam brakowała na początku sezonu. Teraz w końcu obrona jest cała i wygrywamy mecz za meczem!

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 11 Mar 2010, 14:05 
Forumowicz roku
Forumowicz roku
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nic z tych rzeczy! Rio i Vidić muszą grac, ze sobą teraz w każdym możliwym meczu razem aby się ogrywać. Jeszcze 2-3 mecze i nasza defensywa będzie znowu nie do przejścia, co będzie kluczem do sukcesu we wszystkich rozgrywkach. Tego nam brakowała na początku sezonu. Teraz w końcu obrona jest cała i wygrywamy mecz za meczem!

W sumie z jednej strony racja, przecież wciąż nie wiadomo z kim zagramy w ćwierćfinale LM, a i w lidze będzie parę ciężkich spotkań. Cieszy mnie to niezmiernie, że wreszcie grają ze sobą.

Chciałbym, żeby United odgryźli się za tę kompromitującą porażkę w grudniu. 0:3 - to nie wyglądało dobrze :?

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 11 Mar 2010, 14:13 
Redaktor miesiąca
Redaktor miesiąca
Awatar użytkownika

Dodany: 31 Paź 2005, 20:58
Miejscowość: Kraków
Wysłał: 30 pochwał
Otrzymał: 13 pochwał
Online: 11d 19h 43m 40s

Za tamtą porażkę oczywiście trzeba się zrewanżowac i nie ma tutaj już srania po agreście. Teraz każdy mecz jest ważny i zadowoli mnie nawet 1:0 jak z Wolverhampton byleby były kolejne 3 oczka ;)

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 11 Mar 2010, 18:51 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 05 Lut 2009, 21:38
Miejscowość: Chojnice / Tuchola
Online: 14m 17s

Cytuj:
Nic z tych rzeczy! Rio i Vidić muszą grac, ze sobą teraz w każdym możliwym meczu razem aby się ogrywać.

noo obrona w meczu l Milanem była nie do przejścia co Ci dwaj wyprawiali to mistrzostwo świata

Temat postu:
PostWysłany: 12 Mar 2010, 17:52 
Redaktor
Redaktor

Dodany: 04 Paź 2008, 13:45
Miejscowość: Tychy
Otrzymał: 2 pochwał
Online: 16h 34m

luzakk napisał(a):
noo obrona w meczu l Milanem była nie do przejścia co Ci dwaj wyprawiali to mistrzostwo świata

Po prostu chyba oboje najgorsze w tym sezonie mają za sobą ;) - i zdrowotnie i piłkarsko. W takiej formie to Fulham zostanie rozniesione. Strzelam na 4-4-2 z Berbatowem, ale no nie ukrywam, że jeszcze raz chętnie zobaczyłbym trójkę w środku pola - tym razem Carricka, Fletchera i Parka. Rudy musi odpocząć, a Rooney grać. Neville się chyba zasapał na Milanie, więc chyba Rafael zagra od początku. A co do bramkarza to chciałbym, że Fergie na Kuszczaka postawił - przecież ani razu w tym sezonie nie zawiódł, a mecz z Fulham byłby dla niego ważny w kontekście rewanżu ;)

5.08.2009 r - Dream came true :)

Powrót do extraligi

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 14 Mar 2010, 16:21 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Dodany: 16 Gru 2007, 22:26
Miejscowość: Rumia
Wysłał: 1 pochwałę
Otrzymał: 4 pochwał
Online: 2d 9h 59m 35s

Póki co 0-0, ale odnoszę wrażenie, że jesteśmy wciąż w bardzo wysokiej dyspozycji i jak tego nie wygramy to będzie megazonk ;) Skuteczność dzisiaj trochę szwankuje, Berba z Rooneyem powinni strzelić już po golu, mimo, że grają równie dobrze jak cała drużyna - szybko i efektownie.

David Pegg
Tommy Taylor
Geoff Bent
Liam Whelan
Duncan Edwards [/i]

[b]straight to Paul Scholes... What about that!? WHAT ABOUT THAT!?[/b]

Temat postu:
PostWysłany: 14 Mar 2010, 17:27 
Młodzik
Młodzik
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Mar 2010, 17:38
Online: 0s

Elegancka druga połowa. Rooney miał ogromną ochotę na hat-tricka :D Forma jest, byleby nikt ze składu już nie wypadł i będzie dobrze w dalszej części sezonu. Park dał dobrą zmianę, podoba mi się jego gra od kilku spotkań :)

Image

Temat postu:
PostWysłany: 14 Mar 2010, 17:54 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Dodany: 16 Gru 2007, 22:26
Miejscowość: Rumia
Wysłał: 1 pochwałę
Otrzymał: 4 pochwał
Online: 2d 9h 59m 35s

Co do Rooneya, to brak komentarza :D Ale zaskoczył mnie Berbatow, który w meczu z Milanem wyglądał jak po długiej popijawie, a dzisiaj pokazał, że jak mu się chce powalczyć, to gra dobrze. Mam nadzieję, że wreszcie złapie formę na dobre i ustrzeli te 15 goli do końca sezonu, bo chociaż nie jest typem łowcy, 15 na sezon wypada strzelić. Z Liverpoolem chciałbym znów zobaczyć 4-4-2, bo jak napastnicy też harują, to jest i przewaga w środku pola.

David Pegg
Tommy Taylor
Geoff Bent
Liam Whelan
Duncan Edwards [/i]

[b]straight to Paul Scholes... What about that!? WHAT ABOUT THAT!?[/b]

Temat postu:
PostWysłany: 14 Mar 2010, 18:05 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 06 Kwi 2009, 20:05
Online: 2d 2h 2m 16s

Idealne otwarcie drugiej połowy ustawiło nam ten mecz. Znów genialnie Rooney (to już nudne się staje ;)), bardzo dobrze Berbatow i Nani. Świetnie w środku walczył Fletcher, a Carrick miał kilka bardzo udanych długich podań. Obrona prawie bez zarzutu, Vidić zaliczył jeden duży błąd, ale zaraz potem go naprawił. Zresztą Serb narzekał na jakiś uraz, mam nadzieję, że to nic poważnego. Słabiej w tym meczu Valencia, ale bardzo dobrą zmianę dał mu Park. Jeśli Koreańczyk dalej tak będzie grał to może zburzy swój wizerunek bardzo pracowitego, ale mało kreatywnego zawodnika.

Temat postu:
PostWysłany: 14 Mar 2010, 18:11 
Manager
Manager
Awatar użytkownika

Dodany: 08 Kwi 2007, 15:03
Otrzymał: 2 pochwał
Online: 1d 3h 26m 11s

Cytuj:
(to już nudne się staje ;))

Chyba ważne że strzela nie? :|

Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu , przeważaliśmy i stwarzaliśmy sobie coraz to dogodniejsze sytuacje. Znowu skutecznością wykazał się nasz geniusz Rooney - będzie królem strzelców ;) Na pochwałę zasługuje Berbatow , który zaliczył asystę i świetną bramkę oraz jak zwykle Fletcher ;)

"A dziś dj'ów więcej niż grzybów po deszczu chyba,
ale żaden nie zagra jak Deszczu, nawet po grzybach."

Temat postu:
PostWysłany: 14 Mar 2010, 18:29 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 06 Kwi 2009, 20:05
Online: 2d 2h 2m 16s

Kastet napisał(a):
Chyba ważne że strzela nie? :|

Wydawało mi się, że emote " ;) " jasno wskazuje, że to co napisałem należy traktować z przymrużeniem oka, ale jak widać się myliłem... :roll:

Temat postu:
PostWysłany: 15 Mar 2010, 10:34 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 05 Lut 2009, 21:38
Miejscowość: Chojnice / Tuchola
Online: 14m 17s

no i kolejny bardzo dobry mecz Naniego :) mam nadzieje że w koncu jego forma się ustatkowała bo taki zawodnik nam jest potrzebny .
Mile zaskoczył mnie Berba ... widać że chciało mu się grać . no i mamy lidera a co cieszy jeszcze bardziej to wysoka forma naszego zespołu :)

Temat postu:
PostWysłany: 15 Mar 2010, 18:50 
Forumowicz roku
Forumowicz roku
Awatar użytkownika

Mecz ogólnie bardzo dobry, w pierwszej połowie trochę się rozkręcaliśmy, zdominowaliśmy grę, mieliśmy akcje, ale brakowało właśnie dobrego wykończenia, ostatniego strzału. Kilka razy też obrońcy rzucali się pod nogi Naniemu, Rooneyowi, Berbie czy Carrickowi, ale do przerwy powinniśmy coś strzelić, a byłby spokój.
W drugiej połowie jak zwykle zrobiliśmy swoje. Jesteśmy mistrzami drugich połów, strzelamy w lidze ponad 3 bramki na mecz, zdobywamy wówczas najwięcej punktów, najczęściej rozstrzygamy spotkania na własną korzyść. Tak było i wczoraj. Jak zwykle rozpoczął Rooney. Zakończył Berbatow, który rozegrał świetne zawody i wg mnie jeden z bohaterów meczu. Świetnie dogrywał, co zawsze czyni, sam stworzył sytuację dla Rooneya i udało mu się strzelić gola, na którego zasłużył całym spotkaniem. Szkoda, że zmarnował sytuację w pierwszej połowie...

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 16 Mar 2010, 16:28 
Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Dodany: 29 Paź 2005, 23:13
Wysłał: 6 pochwał
Otrzymał: 6 pochwał
Online: 18h 59m 53s

Ogólnie cieszy najbardziej to, że trzeci raz duet Rio - Vida zachował czyste konto. Mając jeszcze Edwina za sobą naprawdę ciężko bedzie strzelic naszym przeciwnikom bramke. A to ważne przed meczem z l'poolem i ciężkim kwietniem. Najważniejsze, że nie było więcej kontuzji. Forma jest wysoka i brawa nie tylko dla obrony, ale też dla Berby i oczywiście Rooneya. Nani też pozytywnie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Zamknięte forum Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 20 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości