Obecny czas: 08 Wrz 2010, 14:39
Łączny czas online:

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4001 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 201  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kogo chcecie zobaczyć w koszulce United?
PostWysłany: 29 Paź 2005, 21:56 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 19 Paź 2005, 20:05
Miejscowość: Czwórka ArenA
Wysłał: 1 pochwałę
Online: 0s

Kogo chcieliby?cie ujrzeć w barwach "Czerwonych Diabłów" ??
O waszych pomysłach i fantazjach w tym temacie .
Podawajcie ty wasze składy i propozycje transferowe .

pozdro 4 all

av by PawlaQ

Temat postu:
PostWysłany: 29 Paź 2005, 21:59 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Dodany: 25 Paź 2005, 13:44
Miejscowość: Kalisz
Otrzymał: 2 pochwał
Online: 1h 23m 58s

Stewart Downing z Middlesborough - dobry technicznie i młody.

JA 8) - mistrzunio.

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 29 Paź 2005, 22:00 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Dodany: 29 Paź 2005, 16:34

Ja widziałbym w składzie United Stiliana Petrowa z Celiticu Glasgow potrzebni sa nam dobrzy ofensywni pomocnicy tacy jak Petrow

Michał Antczak: wstydzę się za Jana Tomaszewskiego

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 29 Paź 2005, 22:01 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

No ja siebie też chciałbym w przysło?ci ogl?dać w MU .
Ale obecnie najbardziej przyda nam się Ballack .
A marzę o Van Der Vaarcie i Diarze(realne transfery w miare)

av by PawlaQ

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 10:16 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 20 Paź 2005, 19:15
Miejscowość: Ciechanów

Ja bym chętnie obejrzał jakiego? młodego i gniewnego obrońcę. Według mnie formacja obronna najbardziej jest "pokrzywdzona". Tam jest dobry chyba tylko Rio Ferdinandi no i może Gary Neville (obecnie kontuzjowany). Tak więc do obrony potrzeb nam nowych, niekoniecznie drogich zawodników. Jak nabior? do?wiadczenia to może kiedy? będ? tacy jak Rio Ferdinand...

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 10:38 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Dodany: 19 Paź 2005, 19:37
Wysłał: 4 pochwał
Otrzymał: 6 pochwał
Online: 20m 5s

Mathieu napisał(a):
Tam jest dobry chyba tylko Rio Ferdinandi no i może Gary Neville

A Gabry? Heinze ? :roll: Najlepszy według mnie gracz tamtego sezonu w MU

aha no wła?nie ja chciałbym hmmm... wymienie ten najbardziej realny - Michael Ballack! Niesamowity facet bardzo bramkostrzelny no szkoda, że nie defensywny :/ potrzebujemy kogo? na Keane wiemy staruszek nie długo kończy karierę co będzie nie w?tpliwym osłabieniem ManU :? Jest dużo młodych zastępców chociarzby Miller'a nazywali drugim Keanem [Też z tego samego miasta - Cork] ale wg. mnie to teraz jedynym godnym następc? z juniorów MU na jego miejsce jest Kieran Richardson :) ChodĽ nie mam nic przeciwko żeby kupić kogo? na t? pozycję ;)

Pozdro

It's all about United.

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 10:43 
Podawacz piłek
Podawacz piłek

Dodany: 28 Paź 2005, 13:35
Miejscowość: Koziegłowy

Mathieu napisał(a):
Ja bym chętnie obejrzał jakiego? młodego i gniewnego obrońcę. Według mnie formacja obronna najbardziej jest "pokrzywdzona". Tam jest dobry chyba tylko Rio Ferdinandi no i może Gary Neville (obecnie kontuzjowany). Tak więc do obrony potrzeb nam nowych, niekoniecznie drogich zawodników. Jak nabior? do?wiadczenia to może kiedy? będ? tacy jak Rio Ferdinand...

No więc nie podoba Ci sie nasz blok obronny (G.Neville-Ferdinand-Silvestre-Heinze), ten który w zeszłym sezonie była jednym z najlepszych w premiership ?! Dziwie sie tobie, w dodatku w rezerwach lub wypożyczeniach jest mnóstwo młodych obrońców np. Spector gra w Charltonie na wypożyczeniu, Piqué - gra jak Ferdinand, Bardsley - niezły zastepca Garego, a dotego s? jeszcze McShane(wypożyczenie) i Brown, który wyleczył kontuzje.

Ja nasz blok defensywy widziałbym taki w tym sezonie :

G.Neville(Bardsley) - Brown(Ferdinand) - Piqué - Spector(Heinze)

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 13:48 
Podawacz piłek
Podawacz piłek
Awatar użytkownika

Dodany: 29 Paź 2005, 15:55
Miejscowość: z Dębicy

mi sie marzy aby wkoncu ktos z United ruszyl kapusciana glowa i zakupil Wesleya Sneijdera z Ajaxu ten gosc to poprostu diament !!!!!!!!! gra bardzo agresywnie ale jego podania i strzaly sa przepiekne tyle goli strzelil zza pola karnego ze szok !! z Rooneyem naprawde dobrze by wspoplracowali !!!!
wtedy mielibysmy zastepce Scholesa !!!!i mielibysmy kogos kto by strzelal gole z wolnych !!!!

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 15:17 
Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Dodany: 29 Paź 2005, 23:13
Wysłał: 6 pochwał
Online: 18h 59m 53s

Ja chaiałbym Van der Vaarta i Sneijdera. na razie //ort. tylko t? dwójke ale na pewno //ort. jeszcze kto? się znajdzie może ?wietnego i przedewszystkim szybkiego Martinsa z Interu ?? Ale na pewno //ort. Inter go nie wypu?ci nigdzie.

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 15:19 
Podawacz piłek
Podawacz piłek

Dodany: 30 Paź 2005, 13:07

Sneijder i Ballack . Ten pierwszy młody wilk z Amsterdamu. Wszystkie jego możliwo?ci zostały opisane powyżej przez Aviego. Drugi natomiast to do?wiadczony bardziej ofensywny niż defensywny pomocnik Bayernu. Potrafi dobrze uderzyć , dobrze podac, wygrać walke jeden na jeden., strzela bramki

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 16:34 
Talent
Talent
Awatar użytkownika

Popieram was Sneijder i Ballack to priorytety . Ale Fergie nie zainteresuje się Sneijderem :/ . O jeszcze De Jong by się przydał i tak za 2-3 lata Boruc :D

av by PawlaQ

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 17:00 
Podawacz piłek
Podawacz piłek

Ja jestem ciekaw, czy wy choć troche interesujecie się rezerwami... Chcecie ballaków i Sneijderów, jak na drugiego Scholesa wyrasta nam Jones i Lee Martin. Jeden ?wietnie gra na wypożyczeniu a drugi ?wietnie w rezerwach. Czy chcecie pozbawic ich szansy na rozwój i pods. skład MU ? Ja nie chce i wierzę, że tego nie pożałuje ....

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 20:52 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Wesz Makma ja może i wierzę w rezerwy MU ale wg. mnie nie s? one wstanie SZYBKO pomóc MU, a my potzrebujemy 'pierwszej pomocy' bo jeste?my w stanie krytycznym nei stabilnym ;)

My?lę, że za 3 lyb 4 lata Jones, Richardson, Bardsley, Blake, Miller itd. będ? rz?dziły w pierwszej jedenastce ale w czasie gdy oni nabieraj? do?wiadczenia my potrzebujemy szybkiej pomocy wg. mnie Ballacka ;)

Pozdro Makma :)

It's all about United.

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 21:19 
Podawacz piłek
Podawacz piłek

Thx, pozdrawiam również.

Ewentualnie mozemy pokusić się o kupno do?wiadczonego piłkarza (być moze - Ballack), który do czasu kiedy młodzi nabior? więcej do?wiadczenia i uformuj? swój talent, będzie dzielił i rz?dzim w MU, ale sprzeciwiam sie wykupieniem np. Sneijdera on naszym młodziakom nie da szans, nawet je?li by sie miało okazać, że za 4 lata będ? lepsi niż np. Gerrard, ale nie będe mieli okazji się ogrywac i nie wykorzystaj? swojego taletu i zaostan? przeciętnymi piłkarzami, a tego im nie życze.

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 21:56 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Makma napisał(a):
Ewentualnie mozemy pokusić się o kupno do?wiadczonego piłkarza (być moze - Ballack), który do czasu kiedy młodzi nabior? więcej do?wiadczenia i uformuj? swój talent,

NO to się zgadzamy ;)

Co do Sneijdera i Van Der Varta my?lę, że starczy nam wykupienie Ballacka i jak mówisz ta dwójka nie da szans naszym młodzikom :/ niestety taka jest prawda :?

Nie wiem kogo MU miałoby na lew? obronę wzi??ć :? a potrzeba zmiennika :? SAF oczywiscie mógł kupić wy?mienitego Nuno Valente ale nie zrobił tego, a Moyes kupił za 0.5 mln funtów :? ech ...

Pozdro

It's all about United.

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 30 Paź 2005, 22:00 
Podawacz piłek
Podawacz piłek

CROCK napisał(a):
Co do Sneijdera i Van Der Varta my?lę, że starczy nam wykupienie Ballacka i jak mówisz ta dwójka nie da szans naszym młodzikom :/ niestety taka jest prawda

Chyba się zgadzamy. Tylko, żeby było jasno, nie mówie o tym, że w przyszło?ci nasz młodziaki będ? gorsze. Tylko że po odejciu Ballacka na emeruture miejsce sie zwoli dla nich. A nowy trener/SAF nie posadziłby na ławce piłkarzy za przypu?ćmy 30mln funtów(Sneijder, VdV) żeby wprowdzać młodych.

Temat postu:
PostWysłany: 31 Paź 2005, 10:36 
Diabeł
Diabeł
Awatar użytkownika

Ja chciałbym tu poruszyć sprawę ostatniego newsa o Gerrardzie.

Uważam, że je?li Liverpool nie sprzedał Stevena do Chel$ea za 60 mln funtów to nie możliwe, że sprzeda nam odwiecznemu wrogowi za np. 30 mln funtów. A po za tym ja wolę np. Ballacka gdyby tylko ustawić Michaela na defensywna pomoc kto wie czy nie przyniosło by to dobrego skutku :)
Ale ogólnie Stevena bym nie chciał w MU no ale jak za darmo by dawali to nie pogardziłbym ;)

Pozdro

It's all about United.

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 31 Paź 2005, 10:40 
Młodzik
Młodzik

Dodany: 29 Paź 2005, 15:38

CROCK napisał(a):
Gerrard

Nie ma mowy. Żaden wychowanek scousers nie będzie grał w Man Utd...

Temat postu:
PostWysłany: 31 Paź 2005, 10:57 
Rezerwowy
Rezerwowy
Awatar użytkownika

Dodany: 19 Paź 2005, 19:27
Otrzymał: 1 pochwałę
Online: 56m 38s

Torres napisał(a):
Nie ma mowy. Żaden wychowanek scousers nie będzie grał w Man Utd...

Nic dodać, nic uj?ć. Zgadzam się w 100%.

Co do transferów to bardzo chciałbym Ballacka. Szanse s? naprawde spore, bo piłkarz odrzucił astronomiczn? oferte Bayernu - 540 tys. euro miesięcznie.
Dzięki temu mamy szane go zatrudnić, a formacje pomocy mamy teraz najsłabsz?. To byłby bardzo dobry zakup, to już do?wiadczony a zarazem ?wietny piłkarz. ;-)

O jego osobę zabiega też Real Madryt, ale oczywi?cie wcale nie jeste?my bez szans i wierze, że trafi na Old Trafford.

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: 31 Paź 2005, 11:08 
Podawacz piłek
Podawacz piłek

Dodany: 30 Paź 2005, 13:07

McLaren napisał(a):
O jego osobę zabiega też Real Madryt, ale oczywi?cie wcale nie jeste?my bez szans i wierze, że trafi na Old Trafford.

Bez szans to my na pewno //ort. nie jeste?my ale moim zdaniem Real prowadzi w wy?cigu.Ballacka namawiaj? Cesarz i Rummenige aby grał w Realu. Ballack stwierdził że chce trafić do klubu z którym zdobędzie tytuły. na razie //ort. ManU tego może Mu nie zapewnić., a Real toczy równ? walke z Barc? w PD więc jest szansa na mistrza. Ale głęboko wierze że my będziemy miec Go w składzie
:)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4001 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 201  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości